Activiteiten & Events

Door het jaar heen kent onze vereniging een aantal vaste activiteiten op muzikaal gebied. Dit zijn de grote concerten zoals het kerst-, nieuwjaars- en pinksterconcert. Daarnaast nemen we regelmatig deel aan eenmalige optredens en uitwisselingen.

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Muziek bij de School

10 juni 2019 | 13:30 - 17:00

Eur. 0,00

Zoals ieder jaar verzorgt Muziekvereniging Sint Cecilia een mooi concert op Tweede Pinksterdag. Dit jaar zal de Vereniging dit concert niet geven in de bossen, maar is het concert op het grasveld naast de basisschool aan de Oude Kerkstraat in Oerle dorp

Dit jaar staat de jeugd centraal op de concertmiddag.Natuurlijk zullen de jeugdmuzikanten van de vereniging optreden, maar er is ook gedacht aan de jeugdige bezoekers. Als belangrijkste attractie kunnen zij de Muziektuin bezoeken. In deze tuin kunnen ze spelenderwijs in aanraking komen met muziek. Muziek is namelijk leuk! Het is een ontdekkingstocht waarbij lol maken en leren hand in hand gaan. Zo vind je er o.a. een orkest-in-het-rond dat muzikanten nodig heeft, muziektelefoons, hét levensgrote muziekspel, welk ritme hinkel je, fluister en luister, boomwhackerplaats en stemmige flessen.

Andere deelnemers aan de concertmiddag zijn dansschool DeDe dance en Drumband de Trom van de Severinus Stichting , onder leiding van ons oud-lid Leo van Kessel.  Ook ons eigen groot orkest zal een licht en gevarieerd optreden verzorgen.

Het gevoel om deel te zijn van een festival wordt compleet gemaakt door de aanwezigheid van een bar, foodtrucks, springkussen en een dame die de jeugdige bezoekers kan schminken.

Onze vereniging begroet u graag op 10 juni. De toegang is gratis.

Gegevens

Datum:
10 juni 2019
Tijd:
13:30 - 17:00
Kosten:
Eur. 0,00

Organisator

Muziekvereniging Sint Cecilia

Locatie

Naast de Basisschool St Jan Baptist
Oude Kerkstraat 27
Veldhoven, 5507LA
+ Google Maps