Orkesten

Orkesten

Muziekvereniging St. Cecilia bestaat uit vier onderdelen, die elk een specifieke functie hebben.
Een integratie van een of meerdere onderdelen is mogelijk en in bepaalde gevallen zelfs noodzakelijk. De vereniging heeft als primaire doelstelling haar leden gelegenheid te bieden om samen met anderen muziek te beoefenen, op een uitdagend niveau en met inzet van alle beschikbare kleinkunsttalenten binnen de vereniging.

Samenspelclub

De samenspelclub is in het leven geroepen om ook de beginnende muzikant in het eerste jaar van zijn of haar muzikale opleiding te laten ervaren hoe het is om deel uit te maken van de vereniging. De nadruk ligt op het samen spelen, zingen, bewegen en uiteindelijk muziek maken.
Samen zijn wij de samenspelclub!

Repetitie
Elke dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur.
Dorpscentrum d’Ouw School

♬ Beginnersorkest

Het beginnersorkest is bedoeld voor de muzikanten die het eerste muziekles jaar volbracht hebben en daarmee toe zijn aan de volgende stap. Beginnende muzikanten (jong en oud) leren op een prettige manier om met elkaar muziek te maken.

Repetitie
Elke dinsdagavond van 18.45 – 19.45 uur

Dorpscentrum d’Ouw School

♬ Leerlingenorkest

Het Leerlingenorkest is de belangrijkste fase tussen het beginnersorkest en het harmonieorkest. Een goed georganiseerd en begeleid leerlingenorkest is een voorwaarde voor het voortbestaan van het harmonieorkest op de lange termijn.

Repetitie
Elke dinsdagavond van 18.45 – 19.45 uur

Dorpscentrum d’Ouw School

Harmonieorkest

Het harmonieorkest van St. Cecilia kent sinds 1980 een opgaande lijn. Zaten we in 1980 nog in de derde afdeling, sinds 1999 mogen we uitkomen in de hoogste afdeling, namelijk de eerste divisie van het KNFM (Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen).

Repetitie
Elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur

Dorpscentrum d’Ouw School